Over Prosensis

Over Prosensis

Veel goede opleiders en trainers besteden aandacht en zorg aan uw theoretische kennis. Door regelmatige training wordt uw persoonlijke theoretische vakkennis op orde gehouden en verder ontwikkeld naar een hoger niveau.

Het trainen van vaardigheden en inzichten voor manager en ondernemer is echter een heel ander verhaal. Volgens Prosensis kan dat niet met de methode van “gestandaardiseerd lopende band trainen” maar dient kleinschalig, met beperkte deelnemersaantallen, persoonlijk en met aandacht voor individuele wensen en eisen, te geschieden.

Prosensis heeft zich, door de jaren heen ontwikkeld tot een ervaren advies- en trainingsbureau. Door haar specialistische kennis van en ervaring in de dagelijkse praktijk van financiële diensverleners en het assurantie intermediair in het bijzonder, spreken wij als geen ander de taal van u als ondernemer.
Kennis en ervaring overbrengen kan hierdoor op gelijkwaardig niveau met eenduidige communicatie en inzichten.

Trainen voor het vak, door het vak. Dé ingrediënten voor een succesvolle samenwerking en optimaal resultaat. Uiteraard komt onze passie voor het adviesvak en de vaardigheid om informatie helder en goed over te brengen ons bijzonder goed van pas.

Jan de Boer